Teksti: Maija Alanne


 naistoimik-pieni.jpg (24138 bytes)

Kiurun Laulun suunnitellessa Amerikan matkaa, joka toteutui 1989, päättivät laulajien vaimot ja tyttöystävät, ettei heitä niin vain jätetä rannalle ruikuttamaan. Olisihan huoltojoukkojen oltava varmistamassa, että kuoron esiintymispaidat ovat puhtaat ja sileät. Henkistä tukeakin laulajat tarvitsevat esiintymismatkalla.

Perustettiin siis Kiurun Laulun naistoimikunta, joka ryhtyi avustamaan kuoroa monin tavoin. Kuoro on voinut luottaa jämerän naisjoukon tukeen varsinkin silloin, kun tarvitaan apua käytännön asioissa. Monet kahvit on vuosien mittaan keitetty ja pullat leivottu niin omalle kuorolle kuin vieraillekin. Rahaa on hankittu osallistumalla myyjäisiin ja järjestämällä tarjoilua erilaisissa tilaisuuksissa.

naistoimik.1.jpg (9668 bytes)

Naisten mukaantulo kuoron toimintaan on merkinnyt sitä, että kuorotoiminnasta on tavallaan tullut perheen yhteinen harrastus. Laulajat voivat keskittyä enemmän laulamiseen, kun monet käytännön asiat jäävät naisten harteille.

Kiurun Laulun naistoimikunnalla on kokemusta hyvin monenlaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Mikäli tarvitset apua esimerkiksi kodin juhlien järjestämisessä tai tarjoilussa, ota yhteyttä naistoimikunnan vetäjään Seija Kärkkäiseen, puh. 0400-578778.

ruusu.gif (3159 bytes)kahvikuppi.jpg (11544 bytes)ruusu.gif (3159 bytes)


Pääsivulle